Touch av hantverk och kvalitet till ditt hem

Tavla av Jonas Fredén

Tillför en touch av hantverk och kvalitet till ditt hem.

Att inreda sitt hem handlar inte bara om att välja möbler och färger, det handlar också om att skapa en känsla och ett uttryck som är personligt och unikt för dig. En av de bästa sätten att göra detta är genom att inkludera konstverk i din inredning. Och vad kan lyfta ett konstverk ännu mer än en vackert måttbeställd ram från oss på Ninris Ramverk?

En måttbeställd ram ger inte bara ditt konstverk den perfekta inramningen. Den tillför också en touch av hantverk och kvalitet till ditt hem. Med ett brett utbud av ramar och passepartouter att välja mellan kan du skapa en unik kombination som passar både ditt motiv och din personliga stil.

Men en inramning från Ninris Ramverk är mer än bara en vacker inredningsdetalj – den har också en viktig funktion när det kommer till bevarande av dina konstverk. Genom att använda syrafria material skyddas dina verk mot blekning och syror, vilket förlänger deras livslängd och bevarar deras värde.

Och med vårt fokus på hållbarhet kan du vara säker på att din ram inte bara kommer se bra ut, utan också göra gott för miljön. Vårt professionella team av rammakare använder endast material av högsta kvalitet för att skapa ramar som håller i många år framöver.

Så nästa gång du vill ge ditt hem eller kontor en uppgradering, tänk på hur en vacker inramning  kan lyfta ditt konstverk och din inredning till nya höjder. Besök vår hemsida eller butik för mer inspiration och ta med ditt konstverk till vår ramverkstad för en personlig konsultation. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa det perfekta uttrycket för ditt hem.

Om mig

Nina

Hej, jag heter Nina och brinner för konst. Jag driver en ramverkstad i Sickla med mission att förena amerikansk kreativitet och öppenhet med europeisk känsla för tradition.

Här på min blogg kan du lära dig mer om ramar, inramningar och vad som händer i min ramverkstad.

Välkommen att inspireras!

Senaste inlägg

Ta med din konst och kom in till butiken!

Drop-in eller boka tid