Våra fantastiska kunder

Upptäck vad våra kunder säger om Ninris Ramverk

Som en ledande ramverkstad i Stockholm är vi stolta över att kunna erbjuda högkvalitativa ramar och hantverk till våra kunder. Men vi är ännu mer stolta över de positiva recensioner vi får från våra nöjda kunder.

Vi har samlat några av våra senaste omdömen vi fått in, för att ge dig en inblick i hur våra kunder upplever Ninris Ramverks tjänster.

 

Enastående hantverk och service

Jag har använt Ninris Ramverk flera gånger nu och jag är alltid lika imponerad av deras hantverk och service. De tar sig alltid tid att diskutera olika alternativ med mig och jag är alltid nöjd med resultatet. Jag rekommenderar dem varmt till alla som söker efter en personlig och högkvalitativ inramning. – Stefan, 45

 

Min konst har aldrig sett bättre ut

Jag är en konstnär och jag har alltid haft svårt att hitta ramar som verkligen lyfter fram mina verk. Men sedan jag började använda Ninris Ramverks tjänster har min konst aldrig sett bättre ut. Deras expertis inom kombinationen av ram, glas och passepartout är oslagbar. Jag är så tacksam för deras hjälp. – Sofia, 52

 

Så professionellt och personligt

Jag hade ett speciellt minne som jag ville rama in och jag visste att det behövde en unik inramning. Ninris Ramverk var den perfekta lösningen. De lyssnade på mina önskemål och skapade en inramning som var precis vad jag hade föreställt mig. Det kändes så professionellt och personligt på samma gång. – Maria, 60

Vi är tacksamma för alla våra kunder och deras stöd. Om du också vill uppleva vårt enastående hantverk och service, tveka inte att besöka oss på vår hemsida ninrisramverk.se eller komma in till vår butik för en konsultation.

Följ oss gärna på Instagram @ninrisramverk för mer inspiration.

Tack igen till alla våra fantastiska kunder! Vi ser fram emot att fortsätta erbjuda er högkvalitativa måttbeställda ramar som förenar konst, hantverk och inredning.

Om mig

Nina

Hej, jag heter Nina och brinner för konst. Jag driver en ramverkstad i Sickla med mission att förena amerikansk kreativitet och öppenhet med europeisk känsla för tradition.

Här på min blogg kan du lära dig mer om ramar, inramningar och vad som händer i min ramverkstad.

Välkommen att inspireras!

Senaste inlägg

Ta med din konst och kom in till butiken!

Drop-in eller boka tid