Konst från Södermalms Konsthall

Konst från Södermalms konsthall

Konst från Södermalms Konsthall fyller väggarna i Monterings Hallen.

Vi samarbetar nu med Södermalms Konsthall och kan erbjuda ett stort sortiment av fine art prints, litografier och oljemålningar. Vi fyller hela tiden på med ny konst, så titta gärna förbi om du letar efter konst. När som helst kan det dyka upp något som du inte kan motstå. Det brukar vara så med konst, att det grabbar tag i dig och du får direkt en relation till konsten. Då vill du hänga den på din vägg hemma med en fin inramning.
Här i galleriet kan du strosa runt i din egen takt och titta på all konst och alla inramningar. Hittar du något du tycker om och konsten inte har någon inramning eller du vill ha en annan ram så hjälper vi givetvis  till. Vill du se mer av ”Konstskatten” så gå in på Södermalms Konsthalls hemsida. Där går det att beställa online eller så beställer vi det hit till vår butik så du kan rama in det på en gång här i vår ramverkstad. Några dagar i veckan finns konstnären Emanuel själv här i galleriet eller i ramverkstaden. Har du funderingar eller vill veta mer om konstnärerna så är det honom du ska fråga, han är experten med många års erfarenhet av konstförsäljning. Han känner det flesta Nackakonstnärerna och drev länge Nacka Stentryckeri som nu är Södermalms Konsthall.

Färger skapar stämning

För att framhäva konsten och göra galleriet mysigare bestämde vi oss för att måla om. Visst är vitt rent och snyggt men inte ska man vara rädd för att använda färg. Även när det gäller galleriväggar kan man förhöja konsten. Efter vi målade om våra utställningsväggar såg vi att konsten blev mer tydlig när den hängde mot den mörk blågråa väggen. De poppade fram helt enkelt och skapade en helt ny stämning här i galleriet. Mer lågmält men ändå framträdande. Det är mer inspirerande att komma till ramverkstaden när man möts av målade väggar fulla med fin konst. Jag personligen gör ofta om hemma med att hänga om tavlor och flytta möbler. Det skapar olika rum och jag ser konsten på ett annat sätt när de hänger på olika ställen.

Konst från Södermalms Konsthall  gör att Ninris Ramverkstad känns fullbordad.

Om mig

Nina

Hej, jag heter Nina och brinner för konst. Jag driver en ramverkstad i Sickla med mission att förena amerikansk kreativitet och öppenhet med europeisk känsla för tradition.

Här på min blogg kan du lära dig mer om ramar, inramningar och vad som händer i min ramverkstad.

Välkommen att inspireras!

Senaste inlägg

Ta med din konst och kom in till butiken!

Drop-in eller boka tid