Ny konst på väggarna

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Konst

Ny konst i väntan på ramen

Vi har fått in ny konst av Karl Höglund. De ska alla ramas in med olika ramar. Varje motiv ser olikt ut och eftersom vi alla har olika smak och stil ramar vi in med varierande ramar. Hoppas att du hittar något du tycker om. Jag blir själv alltid glad av att titta på hans konst, jag känner harmoni och glädje.

I galleriet hänger också nya konstverk av Emanuel och många andra konstnärer kom gärna förbi och titta!

I skyltfönstret har vi även en stor och fin original olja av Karl Höglund missa inte den när ni ändå är i Sickla.

Om mig

Hej, jag heter Nina och brinner för konst. Jag driver en ramverkstad i Sickla med mission att förena amerikansk kreativitet och öppenhet med europeisk känsla för tradition.

Här på min blogg kan du lära dig mer om ramar, inramningar och vad som händer i min ramverkstad.

Välkommen att inspireras!

Senaste inlägg