Konstgalleri i MonteringsHallen

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
galleri

Här i vårt konstgalleri

Här i vårt konstgalleri säljer vi en stor samling inramad grafik och originalkonst av olika konstnärer. De flesta är Nackakonstnärer. Du kan du hitta verk av Olle Nyman, Karl Höglund, Kaj Bernstone, Emanuel och många andra. Antingen kan du bläddra bland motiven som ligger i våra vaggor och se om du tycker om något. Det hänger även tavlor som redan är inramade i vårt konstgalleri. Om du hittar något du tycker om men vill ha en ny inramning får du 10% rabatt på inramningen.

I ramverkstan ligger flera Karl Höglunds motiv i väntan på ram

Vi har fått in flera nya motiv av Karl Höglund som vi ska rama in och hänga upp i Monterings hallens konstgalleri. De ramas in med sin unika inramning eftersom varje motiv ser olika ut inspirerar det till enskilda inramningar för varje blad. Ett motiv kan passa bra med en mörk passepartout runt om och en silver ram. Hemma hos en annan kund kanske det passar bättre med en hel vit inramning. För mig finns det inget rätt eller fel när det gäller inramning.  Det kan du se på de olika inramningarna i vårt konstgalleri.

En inramning kan bli speciell för dig.

 

 

Om mig

Hej, jag heter Nina och brinner för konst. Jag driver en ramverkstad i Sickla med mission att förena amerikansk kreativitet och öppenhet med europeisk känsla för tradition.

Här på min blogg kan du lära dig mer om ramar, inramningar och vad som händer i min ramverkstad.

Välkommen att inspireras!

Senaste inlägg